top of page
Canelana Ambassadør.jpeg

Canelana Ambassadør

AMBASSADØR ulldekken er Canlana's bestselger. Dekkenet er laget i ren, tykk merinoull. Det er varmt, behagelig og funksjonelt.
I tillegg er det mykt, så hundene har god bevegelighet i dette dekkenet. Deilig for hunden å ha på i bilen når det er kaldt. Fint å ha på før og etter trening, før og etter tur. Ull varmer selv om den er våt. Ull er ikke statisk og lukt setter seg ikke i ulldekken slik som i syntetiske dekken. 

Canelana thermodekken.jpg

Canelana Thermo

Thermo er Canelana´s varmeste dekken! Thermo består av innerfór i tykk, myk 100% merinoull, utsiden er dekket med vind-/vanntett og pustende softshell med membran. Ypperlig i både snø, ruskevær og til de kaldeste dagene! Dekkenet ligger godt over rygg og lår.
Det dekker og beskytter de vitale organene og store muskelgruppene.

Selva.jpg

Canelana Selva

SELVA  ulldekken er modell AMBASSADØR (sort) i grønt. Selva betyr regnskog/jungel.
SELVA har en vakker grønnfarge og er laget i 100% tykk merinoull. Dekkenet er varmt, behagelig og funksjonelt. 

Ull varmer, isolerer og puster. Å holde hundens muskler varme både før og etter tur/trening kan virke skadeforebyggende og vil hjelpe hunden med å restituere raskere.  Hundens kropp trenger dermed ikke bruke unødig energi på å holde kroppstemperaturen oppe.

Lana.jpg

Canelana Lana

LANA ulldekken er laget i merinoull, samme type - men noe tynnere, "kort-klippet" - ullstoff som i Ambassadør ulldekken. 
Ulldekken kan være nyttig for alle hunder uansett rase. Spesielt eldre hunder, hunder med skader eller artroser vil ofte ha dårligere sirkulasjon og dermed fryse lettere. Lana finnes i fargene blå og rød.

Kruuse dekken.jpeg

Kruuse Rehab

Dekkenet er flott for hunder med stivhet i ledd og med muskelproblemer. Softshell-materialet er  vann- og vindtett, og med fleece på innsiden holder det hundens kroppsvarme og øker blodsirkulasjonen. Dekkenet har svært god utforming og funksjonalitet, Dette dekkenet bruker jeg til min egen hund og det er like fint etter mange års hyppig bruk.

Wilderdog.webp

Wilderdog Fleece

Hurtigtørkende fleecedekken som er perfekt for alle kjølige eventyr. Justerbare, elastiske bakbensløkker og midjebåndet holder jakken perfekt på plass. Wilderdog Fleece-jakken vil holde hunden din varm og tørr, selv når været ikke er det!

Usikker på hvilket dekken du bør velge? Eller hvilken størrelse du trenger? Du og hunden din er hjertelig velkommen innom for å prøve dekkene på! 

bottom of page