top of page

Salgsartikler

Vi vet hva våre pasienter trenger!

Hunder som har akutte eller kroniske smerter i ledd, skjelett eller muskulatur har helt andre behov enn friske hunder. Vi ønsker å veilede våre kunder slik at deres hunder kan yte optimalt og ha gode hverdager uten smerter. Derfor har vi tatt inn gode kvalitetsprodukter i vår butikkdel. Produktene vi selger er trygge, og fôr og kosttilskudd er utviklet basert på vitenskaplig forskning.

Vi forhandler veterinært diettfôr fra Hill*s som er utviklet spesielt med tanke på hunder med leddproblematikk.

I tillegg til  det klassiske leddfôret fra Hill*s, det velkjente Hill*s j/d, forhandler vi også leddfôr med lavere kaloriinnhold, samt rent slankefôr. Mange av våre pasienter har behov for å redusere kroppsvekt for å fungere bedre. De fleste forskjellige fôrtypene finnes også som våtfôr. 

Godbiter med redusert kaloriinnhold, samt godbiter for allergiske hunder får du også kjøpt hos oss..

​​​​​

Vi forhandler også forskjellige typer kosttilskudd laget med tanke på leddproblematikk som for eksempel forkalkninger, hofte- og albuleddsdysplasi. Kosttilskudd er et godt supplement for hunder som ikke kan stå på et leddfôr på grunn av andre lidelser, eller goså som et supplement til leddfôret for noen hunder. Kosttilskuddene vi selger er utviklet utfra vitenskaplig forskning.. Det garanterer at de aktive innholdsstoffene er fremstilt på riktig måte, og finnes i riktige mengder og sammensetninger.

​​​​​​Vi har et svært godt utvalg av rehabiliterings- og treningsutstyr fra FitPaws og K9Design. Vi har trenings- og balanseballer i mange forskjellige størrelser på lager og fører både peanuts, donuts og eggballer. I tillegg har vi FitBones og andre balanseputer hos oss. Vi har god kompetanse til å veilede deg om hvordan utstyret bør brukes.

Dette er krevende balansetrening både for friske hunder og hunder med ledd- eller muskelproblematikk!

​Vi fører også gode og funksjonelle hundedekken. Kruuses rehab softshell hundedekken har softshell utside og fleece innside. Det er et vann- og vindtett fleecedekken og har svært god utforming og funksjonalitet, Dette dekkenet bruker jeg til min egen hund og det er like fint etter mange års hyppig bruk. Om du skal kjøpe ett eneste dekken til hunden din må det være dette!

Canelana hundedekken; hunden din trenger aldri fryse igjen! Til stor glede for mange hundeeeiere har klinikken tatt inn Canelana ambassadør ulldekken og Canelana thermo ulldekken.

Ambassadør dekkenet er laget i ren tykk merinoull og varmer godt på kalde dager, i bilen under transport eller mellom treningsøktene.

Thermo dekkenet har vann- og vindtett utside av softshell, og er fôret med tykk merinoull på innsiden. Dette dekkenet tåler all slags vær!

Vi fører også Canelana hundesenger og burmadrasser i ull. Denne senga er lun, myk og varm. Senga er vaskbar.

For flere bilder og produktinformasjon se www.canelana.no.

​En hund med smerter i ledd og skjelett har behov for å ligge på en god seng. Buster Memory Foam senger føyer seg etter kroppen slik at en unngår trykkskader og unødvendig belastning på allerede vonde ledd. Skummaterialet senga er laget av former seg naturlig etter hundens kropp. Denne supre senga har vaskbart trekk, finnes i to størrelser og fire forskjellige farger.  

 

 

 

bottom of page