top of page

SMITTEVERNSTILTAK CORONASMITTE

 

Dyr i Bevegelse ønsker å være tilgjengelig for å hjelpe ditt kjæledyr og deg gjennom Corona-epidemien.  For å kunne gjennomføre dette er det nødvendig å gjennomføre smittevernstiltak. Dette er for å minimere risiko for smittespredning mellom kunder og personale. Vi ber om følgende:

Kunder som er satt i karantene, har luftveissymptomer eller har fått påvist Covid-19 skal ikke være med inn på klinikken. Dersom dette gjelder deg, må du få hjelp av en symptomfri person uten karantene til å følge dyret til klinikken. Det er viktig at du som kunde gir oss beskjed på forhånd, slik at vi tar nødvendige ekstra smittevernstiltak. Kommunikasjon og beskjeder før og etter behandling kan gjennomføres på telefon, chat el.

Dersom kunde/husstandsmedlemmer har symptomer fra luftveiene ber vi om at dyret vaskes og tørkes før ankomst til klinikken.

 

Videre informasjon som gjelder alle kunder: ved ankomst til klinikken venter kunde og dyr utenfor klinikken eller i bilen. Vi gir beskjed når det er deres tur. Kun èn pasient og evt eier i klinikken om gangen.

Så langt det lar seg gjøre ber vi om at pasienten leveres for behandling. Kunde henter hunden etter endt behandling. Dette lar seg i de fleste tilfeller fint gjennomføre, og er et effektivt smittevernstiltak. Dersom eier må følge dyret (etter avtale), ønsker vi at kun en eier følger. Ved følge av hund/katt må eier holde minst 1 meters avstand til personale og bruke munnbind. 

Tenk på å berøre minst mulig av overflater ol på klinikken. Unngå bruk av mobiltelefon så langt det lar seg gjøre.

Nå tas ikke kontanter som betalingsmiddel. Betaling skjer ved vipps eller bankkort. Bankterminalen blir hyppig rengjort. Vi ber kunder huske på god håndhygiene, benytt håndsprit. Dette finnes lett tilgjengelig på klinikken.

På klinikken gjennomføres hyppig og nøye renhold, bruk av munnbind og gode prosedyrer ved hyppige berøringspunkter som fks bankterminal og dørhåndtak. Dette kan forsinke timeflyten litt, vær tålmodig. Ved behandling av dyr fra husstander med symptomer/karantene gjelder oppgraderte smittevernregler. Smittevern tas på alvor.

Dersom du ønsker å kjøpe fôr eller annet så ber vi om at du ikke oppholder deg unødig i resepsjonsområdet. Når vi ser at du er kommet så hjelper vi deg så fort vi har anledning. Betaling skjer via bankterminal eller vipps.

 

Takk for forståelse og samarbeid 😊

bottom of page