top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHanne Johnsrud

Godt nytt år 2020!2019 ligger snart bak oss. Har du oppnådd målene du satte deg for deg og hunden din for året som var? Jeg møter eiere og hunder med veldig varierende aktivitets- og ambisjonsnivå. Noen jobber iherdig for å komme tilbake i vanlig turaktivitet etter en operasjon eller skade, mens andre trenger å få hunden tilbake i trening og tjeneste etter akutte eller kroniske skader. Andre igjen jobber for å få hunden opp på et høyere nivå innen sin hundesport. Noen hunder følger jeg over lengre tid etter hele eller partielle lammelser og det er utrolig givende å se hvordan disse pasientene kan komme seg tilbake i god funksjon igjen.


Har du lagt planer for det nye året? Ønsker du å oppnå nye mål sammen med hunden din i trening og konkurranse? Har du en topptur du ønsker å gå sammen med turkompisen din, eller har du som mål for 2020 å gå flere hverdagsturer eller få hunden din ned i vekt?


For Dyr i Bevegelse er en del av planene og målene for 2020 allerede lagt. Mye spennende i sikte! Årets første kvartal bringer med seg to omfattende kurs som vil øke klinikkens tilbud innen diagnostisering og behandling av hund og katt. Jeg gleder meg til å komme tilbake med mer informasjon til dere angående dette! Videre utover året har jeg noen kjekke kongresser og kurs i sikte. Mye å glede seg til! Men kanskje aller viktigst -i løpet av nyårets første uke skal jeg på et foredrag som omhandler psykisk helse hos veterinærer som yrkesgruppe. Visste du at veterinærer er yrkesgruppen med høyest selvmordsrate? Veterinærer har et høyt arbeidspress og arbeidstempo og står ofte i skuddlinja for oppmerksomhet på nett og i media. Vi ønsker at alle veterinærkollegaer skal føle seg trygge i jobben sin. Har du en veterinær du er fornøyd med så si det til han/henne! Og skulle du ha en negativ opplevelse med en veterinær eller klinikk så ta det gjerne opp med vedkommende direkte før du legger det ut på nett. Det meste kan løses når vi snakker sammen.


2019 har vært året jeg har tatt skrittet fullt ut og satset på å arbeide med rehabilitering og fysioterapi, sportsmedisin hos hund, halthetsdiagnostikk og dyrekiropraktikk for fullt. Klinikken er i god vekst. Fagområdet mitt er allerede stort i utlandet og stadig voksende i Norge. Det er omfattende og i rask utvikling, og krever at veterinærer og dyrepleiere som arbeider med dette fortløpende deltar på kurs og videreutdanning på høyt faglig nivå i inn- og utland. Jeg er veldig takknemlig for alle som har vært innom min klinikk, og for alle veterinærer og klinikker som henviser pasienter og kunder til meg!

Jeg ønsker alle eiere, hunder og katter som jeg har vært så heldig å møte i løpet av 2019, samt alle gode kollegaer, en god nyttårsfeiring og et godt og spennende 2020!Nyttårshilsen fra Hanne

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page